15/12/23

Вебінар "Формувальне оцінювання на уроках технологій: практичні поради та прийоми"

 Формувальне оцінювання потребує системності, новітніх підходів до організації освітнього процесу й послідовної побудови нової культури оцінювання. У центрі уваги на уроках мають бути діти і їхні індивідуальні потреби пізнання. Формувальне оцінювання підвищує мотивацію до вивчення предмета, розвиває вміння самостійно здобувати знання, допомагає здобувачам освіти надолужити прогалини та досягти кращих освітніх результатів. На вебінарі поговоримо про важливість формувального оцінювання у системі освіти НУШ, зокрема на уроках технологічної галузі.

Зміст

  1. Основні кроки, що сприятимуть впровадженню формувального оцінювання.
  2. Практичні поради щодо використання формувального оцінювання.
  3. Методичні прийоми зворотного зв'язку та формування рефлексивних умінь (самооцінювання, самоконтролю, самокорекції) тощо.
  4. Інструменти, платформи та програми для формувального оцінювання здобувачів освіти на уроках технологій.

Очікувані результати: Учасники вебінару розглянуть актуальні питання щодо впровадження формувального оцінювання на уроках технологій: на сутності та перевагах формувального оцінювання; дієвих методичних прийомах і техніках, які допомагають мотивувати здобувачів освіти до вивчення предмета, здійснювати зворотний зв’язок тощо.

Обсяг годин підвищення кваліфікації: 2 години
Напрями: Наскрізні навички, Предметне навчання, Практичні прийоми
Компетентності: професійні, у галузі природничих наук, техніки і технологій, навчання впродовж життя
Кому це буде корисно:

учителям предмета «Технології», керівникам МО, керівникам гуртків відповідного профілю.

 

Автор вебінару


Даниліна Елла

вчитель трудового навчання, технологій, мистецтва Української загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 Селидівської міської ради, вчитель-методист, увійшла в ТОП-50 вчителів за версією Національної премії Global Teacher Prize Ukraine.

  • Лауреат конкурсу «Народний спікер».
  • Вчитель вищої кваліфікаційної категорії.
Свідоцтва, сертифікати від ТОВ «На Урок» відповідають вимогам п.13 Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників, затвердженого постановою КМУ № 800 від 21.08.2019 р. Відповідно свідоцтва мають усі підстави для зарахування як документи про підвищення кваліфікації вчителів. Деталі та перевірка виданих документів.

Немає коментарів:

Дописати коментар